• Post author:
  • Post category:Vision

Vision for Bisidderhjælp

Laila Nielsen skal på kursus i fundraising, og hun har allerede ansøgt om at komme på et sådant kursus ved landsforeningen for frivilligforeninger, frivilligforeningen Århus og ved Senior erhverv. Alt har været aflyst indtil videre pga corona, men vi regner med, at de snart melder nye datoer ud.

Laila Nielsen har været bisidder for et par stykker indtil videre, for lige at prøve det af, og for at få nogle tilbagemeldinger og anmeldelser til en hjemmeside. I den forbindelse er Laila Nielsen blevet filmet til at deltage i et program på TV2, som vil blive sendt i hele Danmark i september/oktober 2020. Så vi skal ihvertfald have hjemmesiden klar inden da, da det jo vil give en masse reklame.

• På sigt kursusforløb med fokus på hvordan et sagsforløb normalt vil foregå ved jobcentret
  • På sigt kursusforløb med fokus på nytænkning, ressource-blomstring og personlig adfærd.