• Post author:
  • Post category:Om os

Om Bisidderhjælp

Er du på kontanthjælp, og venter du forgæves på at der
kommer en afklaring på din sag ? Så kontakt bisidderforeningen og få hjælp til
at få sat noget skub i tingene. Det kan ikke betale sig at lade være. Sid ikke og vent forgæves på at høre fra kommunen.

Bisidderhjælp Århus Omegn er en non-profit frivilligforening, som sponsoreres af fonde, kommuner og private bidragsydere mm.

Tilbud om bisidderhjælp til kontanthjælpsmodtagere, integration, sygemeldte og andre målgrupper med længerevarende sager tilknyttet jobcentret i Århus og omegnskommunerne.

Der er masser af borgere, som
er dybt frustrerede over samarbejdet med jobcentret. De mangler totalt overblik
over deres egen sag, og de har ofte svært ved at forstå, hvad formålet og
meningen er med de ting, som de bliver sendt ud i. De sidder ofte og venter
passivt på, hvilke ting deres sagsbehandler finder på næste gang. De
har i meget høj grad brug for den håndsrækning jeg kan give dem. Der skal
bygges broer af forståelse for regler og rammer. Det vil være tryghedsskabende
for borgerne, at de føler de har en på deres side. Det vil samtidig kunne lette
sagsgangen for sagsbehandleren.

Om stifter af foreningen Laila Nielsen

Laila Nielsen har 11 års erfaring som jobkonsulent fra Syddjurs kommune, hvor hun også har arbejdet som både sagsbehandler og mentor. Laila har arbejdet med målgrupper indenfor dagpenge, sygedagpenge, revalidering, kontanthjælp, ressourceforløb, og unge. Laila har derfor masser af erfaring i forhold til hvilke parametre der skal være på plads i forhold til at komme frem til en afklaring af en sag. Tidligere har Laila været underviser og vejleder for ledige i forhold til at kunne begå sig på arbejdsmarkedet.

Dette indlæg har 1 kommentar

1. Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

Der er lukket for kommentarer.